Aluminiumtejp

Denna tejp används då man fäster fuktspärren mot karossen.

Säkringsbox

En säkringsbox för alla elartiklar som går på 12v.

Externa eluttag

Eluttag för montering på utsidan av vanen.

Tryckvattenpump

En mindre vattenpump för att leverera vatten från färskvattentanken till blandaren i köket.

Sonoff 4CH Pro

När man vill kunna röststyra elprodukter så som lampor eller vattenpump.

Lastkorg

Eftersom att vi släpar med oss en hundgård på ungefär 20m² så vill vi slippa släpa in den i husbilen varje gång vi packar ihop. Därför köpte vi denna lastkorgen för att kunna förvara hundgården på utsidan av husbilen istället.

Dieselvärmare

När man kommer tillbaka från en promenad då det plötsligt börjat regna är det väldigt skönt att kunna dra igång värme för att dels värma upp sig, men även för att bli av med den där fuktiga luften som blir när det regnar. Då fungerar dieselvärmaren utmärkt!

Batteriövervakning

Att hålla koll på batterierna är väldigt viktigt för att behålla dem i gott skick! Därför har vi installerat en så kallad Coulombmätare. Den räknar ut hur många watt som används och laddas hela tiden och kalkylerar hur lång tid man kan använda batterierna med nuvarande förbrukning.

Kylskåpsfläkt

Vi har väldigt gott om utrymme bakom vårt kylskåp på grund av de välvda väggarna, men för att ventilera och cirkulera luften bakom kylskåpet så har vi installerat den här fläkten som iallafall vi tycker är tystgående.

Elintag

Då vi är hemma eller om vi står över natten på en camping eller ställplats så passar vi på att ladda batteribanken. Då kopplar vi in landströmmen genom detta elintaget.